Siirry sisältöön

Palvelut

Tuulilasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella. Nykyaikaiset tuulilasit on valmistettu standardien mukaisesti, lasissa tulee olla merkintä E1, se on merkkinä siitä, että lasi vastaa kaikkiin vaatimuksiin ja varmistaa osaltaan käyttäjän turvallisuuden. Tässä on tärkein syy, miksi 123tuulilasi.fi käyttää vain tällaisia autolaseja, joita käyttävät myös kaikki johtavat autovalmistajat. Noin 50 % 123Tuulilasi:n varastossa olevista tuulilaseista on Nordglassin laseja ja loput 50 % muiden maailman kuuluisien valmistajien alkuperäisiä laseja.

Huolellisesti ja ammattitaidolla korjattu vauriokohta tulee alkuperäisen vahvaksi ja miltei näkymättömäksi. Korjauskustannukset ovat vain murto-osa verrattuna lasin vaihto kustannuksiin. Pienikin vaurio tuulilasissa voi ajanmittaan pilata koko tuulilasin. Vauriot lasissa halkeilevat erittäin herkästi.

Saatte kauttamme autoonne laadukkaat SunTek kalvot asennettuna. SunTek kalvoille valmistaja antaa 7 vuoden takuun. Työlle 7 vuoden asennustakuu. Laadukkailla kalvoilla mukavuus autossa paranee, kalvot torjuvat tehokkaasti lämpösäteilyä, UV-valoa sekä kirkasta valoa. Lisäksi tummilla kalvoilla saadaan aikaan hyvä näkösuoja auton sisälle.

Olemme valtuutettu KORREK PRO – Käsittelypiste

Uuden sukupolven Korrek Pro Ceramic TFC-pinnoitteet korvaavat autonhoidon perinteiset vahat. Yhdellä pinnoituksella saadaan lisäsuojaa auton maalipinnalle jopa useiksi vuosiksi. Ceramic TFC- sarjan ammattilaispinnoitteet ovat vuosikymmeniä kestäneen suomalaisen kehitystyön tulosta. TFC ™- eli ohutkalvopinnoiteteknologiaan perustuvat tuotteet valmistetaan Heinävedellä Berner Oy:n tehtailla.

123Tuulilasi on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä:
Jos sinulla on tuulilasivakuutus, korjaaminen on ilmaista. Tuulilasin vaihdosta maksat vain omavastuun.